Begin april hebben wij aangegeven dat wij de aanvraagprocedure voor GVO/HVO in het schooljaar 2020-2021 vereenvoudigen vanwege de schoolsluitingen in deze coronacrisis. Wij willen u bij de aanvraag voor het nieuwe schooljaar zoveel mogelijk ontzorgen. In dit nieuwsbericht brengen wij u op de hoogte van de gewijzigde procedure.   

Werkwijze voor uw aanvraag voor GVO/HVO in schooljaar 2020/2021  

Vraagt u voor het eerste lessen bij ons aan? Neem contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over de aanvraagprocedure en verstrekken de benodigde inloggegevens. Voor scholen waar dit schooljaar al vormingslessen worden gegeven, hebben wij de aanvraag van dit schooljaar overgezet naar het schooljaar 2020/2021. Er zijn nu drie mogelijke routes die u kunt doorlopen:   

  1. Het aantal lesuren per denominatie wijzigt niet komend schooljaar: U hoeft niets te doen. Wij nemen contact met u op.   
  2. U heeft in maart of april 2020 een aanvraag gediend: U hoeft niets meer te doen. Wij nemen contact met u op.  
  3. Wijzigt het aantal lesuren per denominatie? U dient wijzigingen bij ons in vóór 1 juni 2020  

In onze aanvraagmodule op de website staat de aanvraag voor komend schooljaar dus voor u klaar. U wijzigt de aanvraag in 3 stappen:   

  • U logt in op onze website;  
  • U wijzigt de aanvraag en dient de aanvraag in middels de ‘bevestigingsknop’;  
  • U hoeft dit jaar geen inventarisatie onder de ouders te houden.  
  • Uw aanvraag keuren wij in principe goed, maar over bijzondere situaties zullen wij contact met u opnemen.   

Om uw aanvraag aan te passen, vragen wij u om vóór 1 juni op onze website vormingsonderwijs.nl in te loggen. Dat gaat via de knoppen ‘Les aanvragen’ en ‘Inloggen bestaande relaties’.  

Vervolg  

In juni streven wij ernaar aan elke lesgroep een docent te koppelen en u dit zo spoedig mogelijk daarna te laten weten. Zo weten zowel scholen als docenten vóór de zomervakantie waar zij aan toe zijn. Wij zien er naar uit om u in het nieuwe schooljaar ook weer te kunnen ontmoeten. Voor de komende periode van het huidige schooljaar wensen wij u alle goeds toe.